Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


08-08-2013
Momsskyldnere fredet af Skat


Jyllands-Posten skriver den 8/8 2013, at Skat i et år har undladt at opkræve moms og A-skatter hos virksomheder, som ikke frivilligt foretager de lovpligtige indberetninger. Det betyder, at der nu mangler anslået 2,8 mia. kr. i statskassen. Flere eksperter, herunder to advokater, kritiserer i skarpe vendinger, at Skat siden sidste sommer ikke har lavet såkaldt foreløbige fastsættelser.
 

”Det er ret vildt, at der mangler så mange penge i statskassen. Der er ingen tvivl om, at det vil medføre tab for statskassen, for jo længere tid der går, jo større er risikoen for, at nogle virksomheder går ned og ikke kan betale,” siger partner Robert Mikelsons, leder af skatteafdelingen hos advokatfirmaet Maqs Law Firm.
Formanden for Danske Insolvensadvokater , Pernille Bigaard, peger på, at momssvindlere har kronede dage. Hun frygter, at en del af gælden til statskassen aldrig vil blive betalt.
”Momssvindlere har fået arbejdsro, og det gør det selvfølgelig sværere efterfølgende at opklare, hvad der er sket. Sandsynligheden for, at virksomheder, som ikke indberetter moms, har sat penge til side til Skat, er nok meget lille,” siger Pernille Bigaard.
 

Også Ritzau og TV2 News har bragt historien.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19