Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-08-2013
Advokatbistand til discountpris

Børsen skriver den 18. august 2013, at et nyt advokatfirma gør op med advokaters timepriser på 2000-4500 kr. i timen med en sats kun på 995 kr. i timen.

 

Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup, medvirker i artiklen, hvor han bl.a. slår fast, at: ”Prisforhandlingerne mellem advokaterne og klienterne går til stålet, og der forhandles også på andre parametre end pris". Desuden tilføjer han: "At gå på markedet med en timepris på 950 kr. er spændende at prøve af i et konkurrencepræget marked”. Paul Mollerup hilser i det hele taget mangfoldigheden velkommen. Der bør være plads til forskellige aflønningsmodeller, og han vil ikke udelukke, at der kan komme mere af samme slags, der bl.a. ofte er inspireret af udviklingen i udlandet.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19