Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-08-2013
Udvalg: Borgere skal miste ret til at anke

Ritzau skriver den 18. august 2013, at et udvalg under Justitsministeriet foreslår, at domme i civile sager på under 50.000 kr. ikke længere skal kunne appelleres. I artiklen fremgår det, at ”formanden for Danske Advokater, Lars Svenning Andersen, har sagt, at det er et tilbageslag for folks retssikkerhed - men at det måske er den bedste løsning, når der stilles krav om effektivisering”..

 

Følgende medier har været bragt telegrammet: Børsen, Ekstra Bladet, Frederiksborg Amts Avis, Nordjyske Stiftstidende, Sjællandske, AOH.dk, Flensborg-Avis.de, Folketidende.dk, Fyens Stiftstidende, JP.dk, Lorry.dk, MetroXpres.dk, MF.dk, MJA.dk, Newspaq.dk, Politiken.dk, TV2.dk, TV2Fyn.dk, TV2Nord.dk, TVSyd.dk, SN.dk
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19