Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


29-08-2013
Honorar i fri proces for dårlig

Ifølge formand for Danske Advokater Lars Svenning Andersen er det urimeligt, at der ikke hersker lige vilkår for statens og en borgers advokat i sager med fri proces. F.eks. tabte Kammeradvokaten i 2012 en sag i både Højesteret og Landsretten mod en ung, kræftsyg kvinde, hvis erstatning patientforsikringen ville reducere. Her var regningen fra Kammeradvokaten på 510.000 kr., imens kvindens advokat Karsten Høj fik 180.000 kr. Det truer retssikkerheden, når borgerens advokat ikke har samme ressourcer til rådighed, udtalte Lars Svenning Andersen til radioavisen i P1 tirsdag den 27. august 2013. Advokat Karsten Høj medgav, at forskellen ikke er rimelig.

 

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19