Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


02-09-2013
Hun forliger stridigheder

Børsen skriver den 2. september 2013, at Louise Lerche-Gredal er blevet ny adm. direktør i Mediationsinstituttet. Avisen skriver bl.a.:

 

”Mediation, der er en særlig metode til at forlige parter, breder sig. En del advokater arbejder med metoden, og en række gode kræfter på området står bag Mediationsinstituttet, der nu får Louise Lerche-Gredal som leder. Hun bliver dermed instituttets første fuldtidsdirektør. Hun kommer fra en stilling som advokat hos Kammeradvokaten og har desuden en master i retorik og formidling. Mediationsinstituttet har opbakning fra Danske Advokater og den velhavende erhvervsdrivende fond Dreyers Fond, hvilket ifølge Louise Lerche-Gredal giver instituttet muskler til at styrke brugen af mediation i Danmark.”
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19