Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


06-09-2013
V vil genindføre omkostningsgodtgørelse

Venstre kommer i dag med partiets finanslovsudspil. Et af elementerne i udspillet er en genindførelse af omkostningsgodtgørelse for selskaber, der vinder en skattesag over staten.

 

Danske Advokaters formand Lars Svenning Andersen udtaler i den forbindelse:

 

"Der skal lyde en stor ros til Venstre for udspillet om omkostningsgodtgørelse. Hvis det gennemføres, vil det være en vigtig styrkelse af retssikkerheden. Situationen i dag er stærkt betænkelig. Det må ikke være sådan, at man risikerer økonomiske tømmermænd, hvis man som selskab vinder en skattesag. Jeg håber derfor, at regeringen vil lytte til det gode forslag, så vi kan få genindført retssikkerheden for selskaber. Hvis det kun er de selskaber, der har råd til at få prøvet deres sag – og som er villige betale prisen - risikerer vi at forkerte vurderinger i SKAT ikke bliver korrigeret."
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19