Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


11-09-2013
Virksomheder har svært ved at matche SKAT

Berlingske Tidende skriver den 11. september 2013, at SKATs udgifter til retssager er steget med over 30 mio. kroner siden 2009. Omtrent det samme beløb bliver sparet, efter at virksomheder ikke længere kan få dækket deres sagsomkostninger. Retssikkerheden har lidt et knæk, mener eksperter. Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, ud taler i artiklen: ”Der er ingen tvivl om, at jo flere penge staten bruger på at føre skattesager, desto større behov er der for, at virksomhederne kan blive stillet i udsigt at få dækket deres sagsomkostninger. Det er et spørgsmål om ”equality of arms” - der skal være et ligevægtigt forhold mellem myndighedernes og skatteydernes midler til at føre sager”.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19