Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


12-09-2013
Gratis medlemstilbud: Elektronisk APV

Vores værktøjskasse med servicetilbud til medlemsvirksomhederne indeholder en elektronisk arbejdspladsvurdering, også kaldet APV. Hvis din virksomhed ønsker at gøre brug af APV’en, får I simpelthen et link, der sendes til de ansatte i virksomheden. Mange har opdaget, hvor enkelt og let det er, men vi håber naturligvis, at endnu flere medlemmer bliver opmærksomme på denne attraktive service.

 

Alle virksomheder med ansatte skal udarbejde en arbejdspladsvurdering, en såkaldt APV. Derfor har vi valgt at udvikle en elektronisk APV, der er nem at bruge, og som er et gratis tilbud til vores medlemsvirksomheder.

 

APV’en er virksomhedens redskab til at kortlægge, prioritere og løse arbejdsmiljøproblemer. Den indeholder en række spørgsmål, som virksomhedens medarbejdere skal svare ja eller nej til. De spørgsmål, som medarbejderne svarer nej til, udgør et arbejdsmiljøproblem, der skal indgå i en handlingsplan, som virksomheden efterfølgende skal udarbejde.

 

Du kan læse mere om tilbuddet ved at klikke her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19