Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


16-09-2013
Nyt magasin: Fokus på SKAT og retssikkerhed

I det kommende nummer af Danske Advokaters magasin sætter vi fokus på SKAT og retssikkerhed. I en række sager kritiseres SKAT for at undergrave retssikkerheden. Danske Advokater har biinterveneret i en konkret sag for at beskytte retssikkerheden og klientkontoen. Skatteministeren lover bedre retssikkerhed på skatteområdet, men det kræver blandt andet genindførelse af omkostningsgodtgørelsen, lyder det fra Danske Advokater.

Du kan allerede nu læse artiklen her

 

I magasinet, der udkommer den 20. september, bringer vi også et interview med Venstres Claus Hjort Frederiksen om retssikkerhed på skatteområdet samt et indlæg fra direktøren i SKAT, som fortæller om SKATs nye initiativer.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19