Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-09-2013
Skattekontoen: Hvordan gør jeg?

Skattekontoen har nu været i drift et par måneder.

 

Det kan være en god idé løbende at kontrollere ind- og udbetalinger. Særligt er det vigtigt at sikre, at alle betalinger fremover indbetales til virksomhedens skattekonto via det betalings-ID, der er unikt for hver enkelt virksomhed. Betalingsoplysninger finder man på TastSelv under ”Skattekonto” – ”Stamoplysninger”.
 

A-contoskat – vær opmærksom
Anden rate af a-conto selskabsskatten i november 2013 skal indbetales til skattekontoen. Benyt derfor ikke det fremsendte girokort – men benyt indbetalingsoplysningerne som oplyst under ”Stamoplysninger”.
Bemærk også, at indberetning skal ske via TastSelv under menupunktet ”Selvangivelse for fonde og selskaber m.fl.”.

 

Modtager I beløb retur fra SKAT?
Indestående på skattekontoen udbetales automatisk til Nemkonto efter 5 hverdage. Det anbefales, at man sørger for, at indberetninger og indbetalinger følges ad med maksimal 5 arbejdsdages afvigelse.

 

Har I modtaget A-skat og AM-bidrag retur, så kontroller, at lønsystemets afregningsterminer stemmer overens med jeres registrering hos SKAT.

 

Bemærk, at der automatisk er sat en udbetalingsgrænse, således at der kun udbetales den del af et tilgodehavender, der overstiger 100 kr. Ønskes udbetalingsgrænsen sat til 0 kr., kan dette gøres under menupunktet ”Udbetalingsgrænse”.

Yderligere oplysninger om skattekontoen finder du på SKATs hjemmeside

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19