Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


04-10-2013
Anklage: Hurtig, men usaglig behandling af arbejdsskader

Politiken skriver den 3. oktober 2013, at voldsomt opskruede krav om at afslutte flere sager presser sagsbehandlerne i Arbejdsskade styrelsen. Det truer retssikkerheden, siger advokater. Minister kræver en redegørelse. Formanden for Danske Advokaters fagudvalg for erstatnings- og forsikringsret, Karsten Høj, udtaler bl.a. i artiklen:

 

”Det virker, som om det, man arbejder hen imod, er, at enhver afgørelse kan træffes, uden at der har været en menneskelig hånd ind over - at målet er en automatiseret sagsbehandling med standardiserede udregninger af méngrader og erstatninger - i stedet for en individuel konkret menneskelig vurdering fra sag til sag”, siger han og fortsætter: ”Og konsekvensen er bare, at afgørelserne ikke altid holder vand rent juridisk. Det bliver lidt som en lottokupon, om man rammer rigtigt ellert forkert, og af en eller anden grund rammer man altid forkert til ugunst for dem, der har fået en arbejdsskade, så de simpelthen får for lidt i erstatning.”
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19