Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


14-10-2013
Nyt fra Retslægerådet: Rådet flytter adresse og inviterer til møde om PTSD

Den 16. oktober flytter Retslægerådets sekretariat til nye lokaler i tilknytning til Civilstyrelsen på Adelgade 13, 1304 København K. Telefonnummeret vil være 33 92 33 34. E-mailadressen ændres ikke og vil derfor fortsat være retslaegeraadet@retslaegeraadet.dk.

 

Retslægerådet inviterer til temamøde om PTSD og belastningsreaktioner, torsdag den 7. november 2013 fra klokken 13.00 – 16.30. Mødet foregår på Rigshospitalet, opgang 4, 7. sal, konferencerum 4074, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø.

 

På temamødet vil den nyeste viden inden for forskning i diagnostik og behandling af PTSD blive præsenteret, ligesom der vil være oplæg om forsikringsmedicinske aspekter.

 

Deltagelse er gratis, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet via e-mail til retslægerådet på retslaegeraadet@retslaegeraadet.dk att.: Sekretariatsleder Henning Hansen.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19