Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


14-10-2013
Advokat Elsebeth Rasmussen er død

Det er med sorg, at vi må meddele, at sekretær for Landsforeningen af Forsvarsadvokater, advokat Elsebeth Rasmussen er afgået ved døden. Advokat Elsebeth Rasmussen var til sin død ansat hos Homann Advokater i København og har igennem mange år været en kendt og anerkendt person i advokatbranchen. Ud over sit virke som advokat varetog hun på bedste vis opgaven som sekretær for Landsforeningen af Forsvarsadvokater, herunder den store opgave med at udarbejde foreningens blad, Meddelelser, som er højt skattet af forsvarsadvokater. Hun var en ildsjæl, som lagde mange kræfter i dette arbejde.

 

Danske Advokater har gennem mange år haft et fint arbejde med Elsebeth Rasmussen, bl.a. i forbindelse med Landsforeningens Meddelelser. Elsebeth Rasmussen vil blive savnet.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19