Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


07-11-2013
Danske Advokater er igen med i iværksætterugen

Traditionen tro deltager Danske Advokater i den årlige iværksætteruge (uge 47): ”Veje til vækst”. I den anledning afholdes der torsdag den 21. november konference i Herning Messecenter med temaet innovation. Blandt deltagerne er markante iværksættere som tidligere elitehåndboldspiller og træner Anja Andersen, tidligere direktør for Irma, Alfred Josefsen og Lars AP, der er kendt for sin provokerende bog og Facebook-side ”Fucking flink”, der i efteråret 2012 var Danmarks hurtigst voksende side på Facebook. Der vil være en paneldebat styret af tv-vært og meget andet, Huxi Bach.

Læs mere om konferencen her

Vi er selv repræsenteret i nedenstående arrangementer på konferencen i Herning torsdag den 21. november 2013:
 

Bestyrelsens og ejerlederens roller i at skabe vækst – også ved ejerskifter – med Danske Advokater v/ Carl Erik Skovgaard Sørensen, Delacour
Bestyrelserne i de ejerledede virksomheder skal spille en helt central rolle, når virksomheder skal vækste. Bestyrelserne - og ikke mindst bestyrelsesformændene – skal sikre, at alle mulige veje til vækst kommer på virksomhedernes strategiske dagsorden.

Også de veje, der indebærer svære valg, fx ejerskifte. Med afsæt i to oplæg giver denne masterclass ejerledere og bestyrelsesmedlemmer ny vækst-inspiration med særlig fokus på ejerskifte.

Tid: Den. 21.11.2013 – kl. 15.00 - 16.00
Sted: Veje til Vækst – Master Class, MCH Messecenter Herning
Læs mere om arrangementet
 

Hvorfor stiller rådgiverne ikke knivskarpt på ejerskifte i SMV’erne?” – med Danske Advokater v/ Helge Busk, Advodan
Et rettidigt ejerskifte kan være en helt central vækstdriver for små og mellemstore virksomheder i Danmark. Det sker bare ikke i væsentligt omfang. Advokater, revisorer, bankrådgivere og andre rådgivere kan gøre en verden til forskel ved at kalde en ”spade for en spade” – kalde ”et ejerskifte for et ejerskifte”. Denne masterclass giver rådgivere inspiration til at gøre deres SMV-rådgivning mere skarp på ejerskiftetemaet. Med afsæt i et oplæg om facts fra ejerskiftedialogen mellem virksomhedsejere og rådgivere er der lagt op til en paneldebat om temaet: "Hvorfor stiller rådgiverne ikke knivskarpt på ejerskifte i SMV’erne?"

Tid: Den. 21.11.2013 – kl. 10.30 - 11.30
Sted: Veje til Vækst – Master Class, MCH Messecenter Herning
Læs mere om arrangementet
 

Danske Advokater stiller desuden op til endnu et arrangement om ejerskifte i Købehavn onsdag den 20. november 2013 repræsenteret af advokat Claus Holberg fra advokatvirksomheden Lett: 

Hvorfor stiller du som rådgiver ikke knivskarpt på ejerskifte?
Er du rådgiver, og skal du være mere skarp på ejerskiftetemaet i din SMV-rådgivning, så kom til morgenmøde.
Hør om de tørre facts, lyt til virksomhedernes egen erfaring med deres rådgivere og få ny inspiration til, hvordan du fremover kalder ”et ejerskifte for et ejerskifte”.
Mange rådgivere oplever nemlig, at de gang på gang spørger deres kunder, om de har tænkt på hvad der skal ske med virksomheden i fremtiden.

Tid: Den.20.11.2013 - Kl. 08:30 - 10:45
Sted: FSR- danske revisorer, Kronprinsessegade 8, 1306 København K
Læs mere om arrangementet og hvordan du tilmelder dig
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19