Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


12-11-2013
Danske Advokater er med i branchesamarbejdet om skattely

Skatteministeren har i dag fremlagt en række initiativer, der skal styrke indsatsen mod ulovlig skatteunddragelse og ulovlig skatterådgivning. Skatterådgivernes rolle og ansvar vil også indgå som tema. Danske Advokater er sammen med SKAT, Bagmandspolitiet, FSR – danske revisorer, Advokatsamfundet og Finansrådet inviteret til et rådgiver- og branchesamarbejde, som skatteministeren håber på, vil kunne munde ud i et kodeks for god skatterådgivning. Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup, ser frem til møderækken, der påbegynder den 25. november:

 

”Som brancheforening for advokater vil vi deltage aktivt i arbejdet. Hammeren skal falde hårdt, hvis man laver noget ulovligt, men det er vigtigt, at der ikke bliver lavet ”hovsa-løsninger” eller indført regler på områder, der allerede er godt dækket ind. Vi har allerede regler om rådgivningen i både straffeloven, de advokatetiske regler og SKATs juridiske vejledning, og det er væsentligt også at få belyst, om de værktøjer, vi allerede har i dag bruges godt nok”, påpeger han og tilføjer:

 

”For os er det væsentligt, at arbejdet om god rådgivning også kommer til at omfatte alle de ”sidegaderådgivere”, som netop ikke er underlagt brancheforeningernes strenge etiske regler.”

Læs mere her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19