Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


03-02-2014
Online gabestok griber om sig

Børsen skriver den 2. februar 2014, at flere hundrede danskere bliver udsat for grove beskyldninger på en række hjemmesider. Og endnu flere kan være på vej i den digitale gabestok, for bagmændene hjælper nye sider til net-angreb.

 

Det er især advokater, ansatte ved domstole, kommunalt ansatte og socialpædagoger, der bliver opført i de mange registre. Men også journalister, psykologer og plejefamilier bliver hængt ud.

 

Hos brancheforeningen Danske Advokater kender man til problemet.

 

"Som så mange andre faggrupper har vi også eksempler på, at advokater bliver udsat for smædekampagner via internet og mails. I juridiske tvister er der jo oftest en vinder og en taber, og med internettet er det meget let helt anonymt at komme af med sin galde", siger Paul Mollerup, adm. direktør i Danske Advokater.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19