Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-02-2014
Nyt fra bestyrelsen: Lønstatistik for medlemmer

Danske Advokaters bestyrelse besluttede på sit møde den 18. februar 2014, at foreningen vil udgive en lønstatistik til medlemmerne baseret på oplysninger, som en lang række advokatvirksomheder har indberettet til Danmarks Statistik. Statistikken vil omhandle ansatte i advokatbranchen. Den første udgave vil blive udgivet ultimo marts indeholdende lønstatistik for ultimo 2012. Anden udgave af lønstatistikken vil udkomme ultimo november 2014 med løndata fra ultimo 2013. Dernæst kan lønstatistikken udkomme hvert år ultimo november med løndata fra foregående år.

 

Formålet med lønstatistikken er at skabe viden om de historiske lønforhold i branchen fordelt på jobfunktion, køn, geografi mm. Lønstatistikken bliver kun tilgængelig for Danske Advokaters medlemsvirksomheder.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19