Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


01-04-2014
Danske Advokater åbner afdeling på Solkysten

Danske Advokater hviler ikke på laurbærrene. Vi har konstateret at en række repræsentanter for vores medlemsvirksomheder opholder sig i Sydspanien en del af året. Derfor er Danske Advokaters formand Lars Svenning Andersen for øjeblikket i Spanien for at åbne en lokalafdeling af Danske Advokater. ”Det har vist sig vanskeligt at komme igennem det spanske bureaukrati med navnet ”Danske Advokater”, så jeg har været nødt til at selv at rejse ned for at redde trådene ud”, fortæller Lars Svenning Andersen over en mobiltelefon. ”Det skal nok lykkes”, forsikrer han dog. Afdelingen skal efter planen afholde sit første medlemsmøde i begyndelsen af 2. halvår 2014.

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Danske Advokater på 33 43 70 00.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19