Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


04-04-2014
Besøg Kriminalforsorgens institutioner

Beskikkede forsvarere har nu mulighed for at besøge Kriminalforsorgens institutioner i 2015. Det er muligt at tilmelde sig besøg ved Statsfængslet på Kragskovhede, Statsfængslet ved Horserød, Statsfængslet i Nyborg, Institutionen for Frihedsberøvede Asylansøgere Ellebæk og Udrejsecenter Sjælsmark.

 

Besøgene er åbne for Kriminalforsorgens samarbejdspartnere. Dette inkluderer som nævnt beskikkede forsvarere, dommere, retsassessorer, dommerfuldmægtige, statsadvokater, anklagemyndighedens fuldmægtige og medhjælpere, politidirektører, politiassessorer, politifuldmægtige, retspsykiatere og ansatte i Kriminalforsorgen.

 

For at tilmelde dig et besøg bedes du udfylde tilmeldingsblanketten og sende denne til direktionssekretariatet@kriminalforsorgen.dk senest 4 uger før det valgte besøg. Du vil modtage en detaljeret programbeskrivelse, når du modtager din tilmeldingsbekræftelse.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19