Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


11-04-2014
Skal man bygge hegn eller sende ambulancer?

Vi kender alle mundheldet om, at nogle bygger læhegn, mens andre bygger vindmøller, når det begynder at blæse. En afart af dette mundheld hørte jeg forleden ved generalforsamlingen for Law Society of Scotland. Det går således: Nogen bygger hegn ved toppen, mens andre sender ambulancer hen til bunden, der hvor en smal sti går helt ud til kanten af en klippe. Pointen i Skotland var, at vi som advokater har indrettet vores forretningsmodeller efter altid at sende ambulancerne.

 

Hvis vi vil være klienternes betroede rådgiver, skal vi nok til at opsætte nogle flere hegn. Hele pointen i arbejdet med at blive en betroet rådgiver er at komme så tæt på vores kunder, at vi sammen med dem finder ud af, hvor hegnene skal stilles op, så vi kan sende nogen færre ambulancer.

 

Når vi hos Danske Advokater slår et slag for uddannelse, uddannelse og uddannelse af virksomhedernes partnere, advokater og øvrige medarbejdere, er det derfor ikke tilstrækkeligt at have programmer for den faglige efteruddannelse, man skal også uddannes i, hvordan man sætter hegn op, for at blive i metaforen.

 

Vi har nu gennemført tre runder af vores uddannelse i Law Firm Management, og vi ved fra de, der har gennemført, at de har fået mange nye færdigheder og et mere nuanceret blik på deres advokatvirksomhed og de strategiske valg, det kræver at udvikle virksomheden.

 

Vi ved også fra første hold Young Talented Lawyers, at der er nogle helt fantastiske unge advokater ansat i branchen med udsyn og gå-på-mod, som har fået en mere strategisk og forretningsmæssig tilgang til deres arbejde gennem kurset og deres fælles netværk.

 

Har I som ambition, at jeres virksomhed skal sætte flere hegn op og sende færre ambulancer, kan I læse mere om de to uddannelser her:

 

Law Firm Management

 

Young Talented Lawyers

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19