Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-04-2014
Danske Advokater møder Folketingets Retsudvalg

Torsdag den 10. april havde Danske Advokater sat Folketingets Retsudvalg stævne for at drøfte en række aktuelle politiske problemstillinger og høre retspolitikkernes synspunkter. Danske Advokaters formand Lars Svenning Andersen var glad for et godt og til tider også intenst møde: ”Vi fik blandt andet afleveret nogle vigtige synspunkter om retshjælpen, som er i nød, og sat ord på resultaterne af anstrengelserne om effektivisering af behandlingen af de civile sager ved domstolene. Vi fik også en rigtigt god dialog og et bedre blik for politikernes handlemuligheder. Det gav nogle gode ideer til, hvad vi skal arbejde med fremover – fx omkring retshjælpen, som ikke kun er i nød, men også umulig for de fleste at få greb om.”

 

Blandt de øvrige emner, der blev drøftet, var retshjælpsforsikringer, rejseforbehold og domsdatabase.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19