Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


25-04-2014
Politisk flertal afviser indsnævring af ankeretten

Politiken skriver den 17. april 2014, at: Et lovforslag, der giver dommere mulighed for at afvise udsigtsløse ankesager, skydes i sænk af advokater og alle partier uden for regeringen.

Der findes ikke præcise tal på, hvor mange af ankesagerne der får et andet udfald i anden instans, men ifølge Domstolsstyrelsen bliver mellem 20 og 30 procent af de civile sager helt eller delvis omgjort ved landsretterne.
Bjarne Christensen vurderer sammen med Danske Advokater og Den Danske Dommerforening, at regeringens forslag kun vil blive brugt i en meget lille procentdel af ankesagerne - nemlig de klare tilfælde, hvor sagens udfald er åbenlyst, og hvor den ene part udelukkende forsøger at trække tiden.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19