Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


26-05-2014
Udvid dit netværk i advokatbranchen – gratis fest for medlemmerne

Vi holder årets fest for advokatbranchen i vores nye kursus- og mødecenter på Vesterbro, Valencia, torsdag den 18. september 2014. Her er alle, der arbejder i en advokatvirksomhed, der er medlem af Danske Advokater, inviteret. Det giver dig en fantastisk mulighed for at få udvidet dit netværk – blandt ældre og yngre og fra nær og fjern. De nye lokaler vil danne ramme om en aften fyldt med underholdning, spændende madstationer og kvalitetsøl fra Mikkeller. Du skal ikke være urolig for, at du er nødt til at indtage dansegulvet på tom mave. Vi sikrer nemlig, at der er rigeligt til at stille sulten. Fire forskellige madstationer tager dig igennem et kulinarisk univers, der byder på alt lige fra gourmet hotdogs til klassiske tapas-anretninger, sushi og kunstnerisk kage.

 

Øllen serveres af det danske bryggeri Mikkeller, som i 2007 blev kåret til årets danske mikrobryggeri af Danske Ølentusiaster. Mikkeller er nået langt på få år og serverer deres øl både i Danmark og i storbyer som San Francisco og Bangkok.

 

Du kan tilmelde dig festen ved at besøge www.danskeadvokater.dk/kongres. Festen holdes i forbindelse med Danske Advokaters kongres, hvor der også bydes på muligheden for at få efteruddannelsespoint til en lang række fagligt relevante oplæg og ikke mindst en generalforsamling, hvor der blandt andet skal vælges en ny formand for Danske Advokater.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19