Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


06-06-2014
Er du vores nye repræsentantskabs- eller bestyrelsesmedlem?

Samtlige 36 repræsentantskabsmedlemmer er på valg ved årets generalforsamling den 19. september, og bestyrelsen vælges af og blandt repræsentantskabet. Så der er nu rig mulighed for at få indflydelse på advokatbranchens fremtid.

 

I Danske Advokater vælges repræsentantskabsmedlemmerne fra seks valggrupper, der er  opdelt efter virksomhedsstørrelse. Derfor er store som små advokatvirksomheder sikret en plads i repræsentantskabet. Se det nuværende repræsentantskab her. Det eneste krav for at stille op er, at du er advokat eller ejer i en medlemsvirksomhed.

 

Du kan her se mere om valgproceduren og hvilken valggruppe du tilhører. Her kan du også melde dit kandidatur, eller du kan også sende en mail til Lena Jansen på lqj@danskeadvokater.dk. Vil du høre mere om, hvad repræsentantskabet laver, processen, tidsforbruget mv., er du velkommen til at ringe til Ulrikke Krogbeck på tlf. 33437013.

 

Sidste frist for opstilling til repræsentantskabet er d. 9. september 2014.

 

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen, som afholdes i forbindelse med kongressen her.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13