Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


16-06-2014
Selvfølgelig er vi på Folkemødet!

Danske Advokater står for åbenhed og dialog, så naturligvis var brancheforeningen til årets folkemøde. Der er mange, der spørger, om det ikke kun er et arrangement for journalister, lobbyister, spindoktorer og organisationsfolk? De er naturligvis talstærkt til stede, men når ca. 80.000 mennesker er samlet i Allinge på Bornholm, og man hele tiden møde ildsjæle fra organisationer og spørgelystne borgere, ja så er navnet Folkemødet berettiget.

 

For Danske Advokater var det en god mulighed for at promovere branchen og dens synspunkter. Det gjorde vi ved en række debatter og arrangementer, som var særdeles velbesøgte. Vi fik også på det mere uformelle plan lejlighed til at drøfte vigtige branchepolitiske spørgsmål med politikere, interessenter og samarbejdspartnere, hvilket jo har en selvstændig værdi for en brancheforening, men det er også vigtigt at få branchen positivt vist frem for den bredere offentlighed, og her er Folkemødet et godt ”udstillingsvindue”.

 

I år valgte vi at samarbejde om en række debatter og arrangementer med andre organisationer – eksempelvis Danske Erhverv, hvor vi medvirkerede i en debat om en bedre og mere erhvervsvenlig lovgivningsproces, Finansrådet, hvor der var fokus på unge og gæld og DJØF, hvor udfordringerne med anvendelsen af kommissioner var emnet. Vi deltog også sammen med Advokatsamfundet i en drøftelse af retshjælp arrangeret af Silkeborg Retshjælp.

 

Det var dejligt at se, at mange advokater og medlemsvirksomheder var aktive på Folkemødet. Vi skal være kendt som en åben branche, der er synlig i den offentlige dialog.

 

Jeg håber, at vi ses til næste års Folkemøde. Jeg glæder mig allerede!

 

Med venlig hilsen

 

Paul Mollerup

Adm. dir. i Danske Advokater


Her diskuterer bestyrelsesmedlem i Danske Advokater, Allan Ohms, emnet ”unge og gæld”.
 


Her giver Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup, sit syn på, hvordan man sikrer god regeringsførelse.
 


Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, fortæller sammen med tidligere departementschef i Skatteministeriet, Peter Loft, om Skattekommissionens arbejde, og giver sit syn på, hvordan retssikkerheden har det, når offentlige kommissioner arbejder.
 


Havnen i Allinge er lavet om til et stort folkemøde.

 

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19