Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


17-06-2014
Slutrapport fra Udvalget om Advokatsamfundets struktur og arbejdsopgaver

Advokatsamfundet har i dag offentliggjort slutrapporten fra ”Udvalget om Advokatsamfundets struktur og arbejdsopgaver” med tilhørende bilag.

Rapporten kan findes her 


Formand for Danske Advokater Lars Svenning Andersen, som har været medlem af udvalget, udtaler om slutrapporten:

”Jeg er glad for, at arbejdet nu er afsluttet, og jeg stiller mig – sammen med udvalgets øvrige medlemmer – helt og fuldt bag rapportens anbefalinger. Anbefalingerne har en form, der peger fremad. Det helt afgørende bliver nu, at Advokatrådet og Danske Advokater i fællesskab arbejder videre med de forslag, der involverer os begge – særligt om nedsættelsen af et stående samarbejdsudvalg, og at Advokatrådet frem til Advokatmødet i 2015 arbejder videre med de mange andre forslag, hvor de har initiativet.”

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19