Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


23-06-2014
Bliv skarp på advokatundersøgelser

Advokatundersøgelser og kommisionsundersøgelser, hvor advokater får til opgave at udarbejde redegørelser eller være bisiddere, fylder mere og mere blandt advokaters opgaver. Også medierne har for tiden et stort fokus på dette arbejde. Nu har du muligheden for at komme på kursus i forbindelse med Danske Advokaters kongres den 18. september, hvor på fagdagen sætter spot på temaet:  Hvad kræver advokatundersøgelser og undersøgelseskommissioner? Her kan du høre, hvordan andre advokater har grebet opgaverne an -  også i forhold til kollegaer og pressen.

Tilmeld dig og læs mere her

Se også Danske Advokaters praktiske vejledning til, hvordan man mest hensigtsmæssigt gennemfører en advokatundersøgelse.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19