Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


16-07-2014
Talentjagten skærpes i advokatbranchen

Berlingske skriver den 16. juli 2014, at advokatbranchen må oppe sig, hvis den vil have de dygtigste talenter - blandt andet med talentudviklingsprogrammer, som bliver stadigt mere vigtige i branchen. Et af programmerne for de unge advokattalenter er Young Talented Lawyers, som Danske Advokater etablerede i 2013. Her lærer advokater med minimum et års erfaring, hvordan de bedst udvikler deres talent.

 

Ifølge direktør i Danske Advokater, Paul Mollerup, er det vigtigt for branchen at give talenterne de bedste muligheder og redskaber, som gør dem i stand til at præge deres egen karriere i advokatbranchen, da flere og flere ellers forsvinder over i andre dele af det private erhvervsliv.

 

”Vi oplever det herhjemme, og det er meget tydeligt, at der i rigtig mange lande også sker en forskydning. Danmark har mange små og mellemstore virksomheder, hvor der er brug for juridisk rådgivning, men hvor man ikke har råd til at ansætte en jurist. Dem skal advokatbranchen fortsat kunne betjene professionelt og med fokus på deres forretning. Der er mere jura i samfundet i forbindelse med lovgivning fra EU, kontrakter og lignende. Uanset hvem, vi taler med i udlandet, er en af de vigtigste opgaver at fastholde talenterne,” siger Paul Mollerup.

 

Young Talented Lawyers er et tilbud til de advokater, hvis virksomhed ikke tilbyder lignende programmer.

 

”En række advokatvirksomheder har egne programmer. Men det kan være svært for de mindre at lave et talentprogram som det, vi kan tilbyde. Det kan for eksempel dreje sig om at opbygge et ordentligt netværk, hvordan man bliver og agerer som personaleleder eller arbejder med økonomistyring,” siger den administrerende direktør.

 

Artiklen omtaler også andre talentprogrammer i branchen. Desuden er der interview med advokat Philip A. Borreschmidt, der har deltaget i Danske Advokaters talentprogram - Young Talented Lawyers.

 

Du kan læse artiklerne her.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19