Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


01-08-2014
Kan CSR være god forretning? Lær alt om dette på fagdagen!

Med stigende forventninger fra omverdenen om, at sociale, miljømæssige og økonomiske hensyn integreres i forretningsaktiviteter, fylder Corporate Social Responsibility (CSR) mere og mere for de danske virksomheder. Det er derfor blevet naturligt, at du som advokat yder rådgivning herom. På årets kongres kan du lære alt om, hvordan du yder CSR-rådgivning og gør det til en god forretning for både dine kunder og din egen advokatvirksomhed.

 

Pia Justesen og Henning Von Hauen har begge mere end 20 års erfaring inden for CSR, og de har i samarbejde med Danske Advokater udarbejdet en række værktøjer om, hvordan rådgivningen kan gribes an. De to erfarne oplægsholdere vil i løbet af oplægget lære dig alt, hvad du skal vide om at benytte disse værktøjer i din rådgivning. Du vil få konkrete ideer til CSR som rådgivningsområde og blive inspireret til at gøre CSR til en del af din egen advokatvirksomhed. Se værktøjerne her

 

Vil du lære mere om, hvordan du kan vise dine kunder, at CSR er en god forretning? Så tilmeld dig her. Oplægget afholdes i forbindelse med Danske Advokaters kongres der løber af stablen den 18.-19. september.

Læs meget mere om de to spændende dage her.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13