Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


01-08-2014
Vær med til at indvie branchens nye hus Valencia den 18. september kl. 18

Til årets kongresfest kan du være med til at fejre åbningen af Danske Advokaters nye hus, Valencia, og advokatbranchens diversitet, når årets innovationspris bliver uddelt.

 

Danske Advokater er flyttet til nye lokaler i hjertet af Københavns pulserende bydel, Vesterbro. Til årets kongresfest vil vi indvie den historiske bygning, Valencia, i selskab med alle vores medlemmer, og vi skal sammen fejre, at branchen nu har fået et fælles mødested. Alt dette kan du være med til sammen med dine kollegaer fra nær og fjern.

 

Til at fejre åbningen af Valencia har vi sørget for, at du kan nyde aftenen med både god musik og spændende underholdning, mens du går på opdagelse i et madunivers, der byder på alt fra tapas og sushi til gourmet hotdogs. Til at slukke tørsten kan du nyde en øl i gårdhaven, skænket af det berømte danske bryggeri Mikkeller, som blandt andet er blevet hyldet på den internationale liste over verdens bedste bryggerier.

 

Vil du gerne være med til årets åbningsfest? Tilmeld dig her. Festen holdes i forbindelse med Danske Advokaters kongres, hvor der også er mulighed for at få efteruddannelsespoint til en lang række fagligt relevante oplæg, og ikke mindst afholdes der generelforsamling, hvor den nye formand for Danske Advokater skal vælges.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19