Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


21-08-2014
Åben stil hos advokater

Børsen bragte den 21/8 2014 en række artikler om advokatbranchens nye kursus- og mødecenter, ”Valencia”. Avisen skriver bl.a., at brancheorganisationen Danske Advokaters nye domicil på Vesterbro ikke blot er et sted at holde til. Med en tilstedeværelse på Vesterbro i nyrenoverede, åbne og transparente lokaler er der i lige så høj grad tale om at signalere moderne og globale værdier over for en omverden, der et stykke ad vejen ser advokatbranchen som eksponent for det modsatte.

Det siger Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup.

 

"Det er en finurlig pointe, at vi lokaliserer på Vesterbrogade. Det er ikke lige den måde, folk ser advokater på. Når vi ligger på Vesterbrogade, så åbner vi op over for verden. Vi har fået en glasfacade både fortil og bagtil i vores reception, så man kan se hele vejen igennem ind til Valenciahallen. Vi er glade for at være en del af et moderne og pulserende nærmiljø i en bydel i fantastisk udvikling," siger Paul Mollerup.

 

Hvorfor vil I gerne signalere globalt udsyn og transparens?

"Fordi vi mener, at de fleste advokater er sådan, men vi er godt klar over, at det ikke altid er sådan, de bliver opfattet," vurderer Paul Mollerup.

Du kan læse mere her

Læs også "Valencia" i Lorry

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19