Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


01-09-2014
Danske Advokater kritiserer jurauddannelsen på Aarhus Universitet

JP skriver den 1. september 2014 om den forringelse af jurauddannelsen på Aarhus Universitet, som Danske Advokater mener, der er sket. Universitet har pga. dårlig økonomi og krav om mere forskningsbaseret undervisning valgt at skære ned på omfanget af eksterne undervisere.

 

Danske Advokater mener, det kan gøre jurister fra Aarhus Universitet mindre erhvervsparate, og konsekvensen kan blive, at kandidater fra andre universiteter vil blive foretrukket af advokatvirksomhederne frem for jurister fra Aarhus Universitet.

 

Direktør i Danske Advokater, Paul Mollerup, udtaler: ”Undskyldningen fra universitet er, at det er blevet mødt med et krav om mere forskningsbaseret undervisning. Det giver slet ingen mening for jurastudiet, hvor praktisk viden er en langt vigtigere del af uddannelsen end på f.eks. de natur- og lægevidenskabelige uddannelser".

pmo
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | 33 43 70 10 | pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse. 

 

Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse. Derudover er han som adm. direktør involveret i en lang række af Danske Advokaters projekter og opgaver. 

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag. 

Læs mere…

33 43 70 10