Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Startvækst.dk er drevet af Erhvervsstyrelsen og har til formål at øge væksten i samfundet. Danske Advokater er én blandt otte organisationer, der stiller ekspertviden til rådighed i en brevkasse om f.eks. etablering af virksomhed, ejerskifte, regnskab, finansiering og forsikring. Du kan se brevkassen ”Spørg en ekspert” her

20-03-2015
Vil du være ekspert på startvækst.dk?

Startvækst.dk er drevet af Erhvervsstyrelsen og har til formål at øge væksten i samfundet. Danske Advokater er én blandt otte organisationer, der stiller ekspertviden til rådighed i en brevkasse om f.eks. etablering af virksomhed, ejerskifte, regnskab, finansiering og forsikring.

Du kan se brevkassen ”Spørg en ekspert” her

 

Danske Advokaters eksperter får hvert halve år et vagtskema, så de kan se, hvornår de skal besvare spørgsmål. Vi vil forsøge at lave et skema, hvor alle har vagter fordelt over ca. 15 – 20 dage om året. På en vagt besvarer man typisk 1-3 spørgsmål, men sjældent flere. Svarene fra eksperterne bliver som udgangspunkt udarbejdet som generelle svar på typiske spørgsmål inden for de områder, eksperterne repræsenterer. Ved mere specifikke spørgsmål henvises spørgeren til personlig rådgivning.

 

Er du interesseret i at deltage som ekspert, kan du sende en mail med information om dig selv til Anette Berg på: ani@danskeadvokater.dk.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19