Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Jyllands-Posten skriver den 5/4 2015, at øget specialisering er en af grundene til, at store danske virksomheder ofte gør brug af flere forskellige advokatfirmaer. Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, udtaler blandt andet i artiklen: ”Vi er blevet genstand for en mere bevidst indkøbsstrategi fra kundernes side, som gør, at når de har større juridiske opgaver, så vælger en del af dem at spørge ude i markedet hos flere forskellige advokatvirksomheder, hvordan de vil løse opgaven, og hvordan de vil prissætte den. Det er, hvad vi i branchen kalder en "beauty contest".

07-04-2015
Virksomheder bruger flere advokater

Jyllands-Posten skriver den 5/4 2015, at øget specialisering er en af grundene til, at store danske virksomheder ofte gør brug af flere forskellige advokatfirmaer.

 

Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, udtaler blandt andet i artiklen:

”Vi er blevet genstand for en mere bevidst indkøbsstrategi fra kundernes side, som gør, at når de har større juridiske opgaver, så vælger en del af dem at spørge ude i markedet hos flere forskellige advokatvirksomheder, hvordan de vil løse opgaven, og hvordan de vil prissætte den. Det er, hvad vi i branchen kalder en "beauty contest".

 

Ser man på små-og mellemstore virksomheder, bliver billedet lidt mere broget.

”En stor del af de små og mellemstore virksomheder køber størsteparten af deres ydelser hos den samme advokatvirksomhed baseret på en dyb tillid og en tro på, at de har et godt kendskab til ens forretning. I sådan en relation har kunden dog typisk en forventning om, at de vil blive henvist til en anden advokatvirksomhed, hvis de kommer med en opgave, den faste advokat ikke kan løse”, siger Paul Mollerup.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19