Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Det betyder, at internetbrowseren Google Chrome fremover ikke vil understøtte brug af NemID medarbejdersignatur med nøglefil, der er den mest udbredte løsning til digital login på forskellige offentlige tjenester som eksempelvis Virk.dk og Tinglysning.dk. Man kan i stedet benytte en anden Internetbrowser som f.eks. Microsoft Explorer i en af de nyeste versioner. Du kan dog fortsat benytte NemID med nøglekort med den nye version af Google Chrome.

23-04-2015
Ny version af Google Chrome understøtter ikke Java

Det betyder, at internetbrowseren Google Chrome fremover ikke vil understøtte brug af NemID medarbejdersignatur med nøglefil, der er den mest udbredte løsning til digital login på forskellige offentlige tjenester som eksempelvis Virk.dk og Tinglysning.dk. Man kan i stedet benytte en anden Internetbrowser som f.eks. Microsoft Explorer i en af de nyeste versioner.

 

Du kan dog fortsat benytte NemID med nøglekort med den nye version af Google Chrome.

Læs mere her 

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21