Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokater søger en kursuschef til tiltrædelse snarest muligt, da vi står over for et generationsskifte i ledelsen af vores kursusaktiviteter.

01-06-2015
Danske Advokater søger kursuschef

Danske Advokater søger en kursuschef til tiltrædelse snarest muligt, da vi står over for et generationsskifte i ledelsen af vores kursusaktiviteter.

 

Danske Advokater har som brancheforening for advokatvirksomhederne i Danmark som en af sine væsentlige opgaver at sikre et rigt kursusudbud af høj kvalitet inden for det juridiske område. Det gør vi ved at udbyde faglige kurser inden for forskellige juridiske emner, men også ved at udbyde kurser af mere praktisk karakter og kurser inden for områder, der kan være med til at udvikle advokatvirksomhederne og styrke dem i konkurrencen.

 

Danske Advokater afvikler ca. 200 kurser årligt – nogle som eneudbyder og nogle i samarbejde med andre udbydere. Hovedparten af kurserne afvikles i vores eget møde- og kursuscenter Valencia på Vesterbrogade i hjertet af København, hvor Danske Advokater også har til huse.

 

Vi søger en kursuschef, der kan stå i spidsen for at udvikle kursusudbuddet, og som gennem en målrettet salgs- og markedsføringsindsats også kan være ansvarlig for at sikre Danske Advokaters plads som den førende udbyder af juridisk efteruddannelse i Danmark og det naturlige valg for Danske Advokaters medlemsvirksomheder.

 

Kursuschefen indgår i ledelsen af vores afdeling for foreningsadministration og kurser sammen med vicedirektør Helle Hübertz Krogsøe. Afdelingen består af 10 medarbejdere.

 

Vi søger en person med erfaring fra og viden om udvikling og drift af professionelle fagkurser, herunder identifikation af egnede kursusemner, dialog med underviserne og tilrettelæggelse og eksekvering af salgs- og markedsføringen over for branchen og andre potentielle kundegrupper.

 

Du skal have lyst og evne til at arbejde med advokatbranchen og til at blive en del af den i kraft af dit arbejde. Du skal som leder være klar i mælet, og du skal have lyst til at stå i spidsen for de forandringer, der er nødvendige. Du skal som type både være en udvikler, og én der sætter en ære i at følge aktiviteter og projekter helt til dørs med succes.

 

Vi tilbyder et spændende job i nogle fantastiske rammer med gode og dedikerede kolleger og med gode muligheder for at præge og udvikle eget arbejde. Løn og øvrige vilkår forhandles efter kvalifikationer.

 

Ansøgningsfristen er den 14. juni, og vi afholder første runde ansættelsessamtaler den 17. og 19. juni med henblik på afslutning af ansættelsesprocessen inden sommerferien.

 

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Paul Mollerup pmo@danskeadvokater.dk eller vicedirektør Helle Hübertz Krogsøe hhk@danskeadvokater.dk . Ansøgninger med relevante bilag sendes til Helle Hübertz Krogsøe på mail.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19