Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Vi befinder os i en verden, hvor mere og mere kommunikation foregår via de digitale medier (bl.a. Facebook), og inkassoverdenen er nu røget med på bølgen. Kommunikationen med skyldnere er begyndt at foregå via Facebook, MobilePay/ Swipp bliver brugt som betalingsmulighed, og stort set alle inkassoprocesser er efterhånden blevet digitaliseret i år, men følger du ikke med udviklingen, er risikoen for, at du bliver overhalet indenom af andre advokater eller af andre brancher, meget stor!

18-06-2015
Er du klar til den nye digitale virkelighed? Bliv også førende inden for digital inkasso!

Vi befinder os i en verden, hvor mere og mere kommunikation foregår via de digitale medier (bl.a. Facebook), og inkassoverdenen er nu røget med på bølgen. Kommunikationen med skyldnere er begyndt at foregå via Facebook, MobilePay/Swipp bliver brugt som betalingsmulighed, og stort set alle inkassoprocesser er efterhånden blevet digitaliseret i år, men følger du ikke med udviklingen, er risikoen for, at du bliver overhalet indenom af andre advokater eller af andre brancher, meget stor!

 

På Danske Advokaters kursus ’Digital inkasso 2015 – og andre nyheder’ får vi dig med på den digitale vogn, så du fortsat er med i førerfeltet og ved, hvordan du navigerer bedst muligt i dette ’minefelt’. Brian Nygaard Oswald og Karsten N. Müller har fingeren på pulsen og giver dig deres bud på de muligheder og grænser, som den digitale verden bringer. Du bliver selvfølgelig også opdateret i alt nyt inden for inkasso. Husk, at alle på kontoret, der arbejder med inkasso, har brug for denne opdatering.

cst
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Christina Stage
Christina Stage | Kursuskoordinator | +45 33 43 70 31 | cst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Christina arbejder med kurser og uddannelser for advokater og administrative medarbejdere og er desuden involveret i markedsføring af kurser og uddannelser. 

Læs mere…

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 31