Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Virksomhedsjurister og Danske Advokater afholder endnu en gang en fælleskonference om samspillet mellem corporate counsel og eksterne advokater. I år er fokus på samarbejdet i transaktioner. Konferencen holdes den 3. september kl. 13.00 og afsluttes med en netværksdrink, hvor der er mulighed for at knytte nye kontakter.

22-06-2015
Tredje konference om samarbejdet mellem corporate counsel og eksterne advokater

Danske Virksomhedsjurister og Danske Advokater afholder endnu en gang en fælleskonference om samspillet mellem corporate counsel og eksterne advokater. I år er fokus på samarbejdet i transaktioner.

 

Konferencen holdes den 3. september kl. 13.00 og afsluttes med en netværksdrink, hvor der er mulighed for at knytte nye kontakter.

 

På dagen vil der være indlæg om de globale trends og den optimale proces i både store og små virksomhedshandler. Dagens talere kommer fra Kromann Reumert, E&Y, Gorrissen Federspiel samt en række danske virksomheder.

 

Vanen tro vil der være 50 pladser til Danske Advokaters medlemmer og 50 pladser til Danske Virksomhedsjurister. Vil du sikre dig en plads, kan du tilkendegive din interesse ved at sende en (ikke-bindende) forhåndstilmelding til: mng@danskeadvokater.dk.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13