Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Jobportalen for advokatbranchen er blevet relanceret. Den går stadig under navnet Advojob men ellers, er systemet helt nyt.

14-07-2015
Ny udgave af Advojob

Jobportalen for advokatbranchen er blevet relanceret. Den går stadig under navnet Advojob, men ellers er systemet helt nyt.

 

Der er kommet nye features, som gør, at du nu kan søge på personer og jobs fra flere geografiske områder og forskellige jobtyper på én gang. Som virksomhed kan du nu oprette flere jobannoncer under samme profil.

 

Som jobsøgende kan du bl.a. indsætte et billede, der bliver vist i søgeresultater. Du kan skrive en præsentation af dig selv og opsætte det pænt. Du har også mulighed for at vedhæfte et dokument, f.eks. en anbefaling og meget mere.

 

Husk at tjekke den nye Advojob. Så får du adgang til en målrettet jobbørs, der har ca. 40.000 visninger, 35 nye jobannoncer og 45 nye CV’er oprettede om måneden.

Se den nye Advojob her

 

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21