Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

International Bar Association (IBA)s præsident David W. Rivkin har lanceret prestigeprojektet ”Judicial Integrity Initiative (JII)”, hvis formål er at øge bevidstheden om årsagerne til og konsekvenserne af korruption. Den første del af initiativet fokuserer på en undersøgelse for at forstå, hvordan og hvornår retlig korruption opstår

20-10-2015
Hjælp IBA med at afdække korruption

International Bar Association (IBA)s præsident David W. Rivkin har lanceret prestigeprojektet ”Judicial Integrity Initiative (JII)”, hvis formål er at øge bevidstheden om årsagerne til og konsekvenserne af korruption. Den første del af initiativet fokuserer på en undersøgelse for at forstå, hvordan og hvornår retlig korruption opstår. IBA beder derfor alle advokater om at udfylde det vedhæftede spørgeskema inden den 23. oktober 2015. Herved får IBA en bedre forståelse af omfanget af korruptionen og kan blive inspireret til konkrete initiativer for at eliminere den.

 

Spørgeskemaet på engelsk kan tilgås her

Læs yderligere om initiativet her

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13