Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Del dine erfaringer med Danske Advokater, så vi kan viderebringe dem til evalueringsmødet med Domstolsstyrelsen den 20. november 2015.

02-11-2015
Hvordan oplever du adgangskontrollen ved byretten?

Del dine erfaringer med Danske Advokater, så vi kan viderebringe dem til evalueringsmødet med Domstolsstyrelsen den 20. november 2015.

 

Her sætter vi den 1-årige forsøgsordning med adgangskontrol ved fem byretter under lup. På mødet deltager også retspræsidenterne for de fem involverede byretter, (Københavns Byret, Frederiksberg Ret, Retten i Glostrup, Retten i Aarhus og Retten i Aalborg), Dommerforeningen, Landsforeningen af Forsvarsadvokater og Advokatsamfundet.

 

Danske Advokater er interesseret i at høre om dine erfaringer med, hvordan adgangskontrollen det seneste knap halve år har fungeret i retsbygningerne.

 

Oplysningerne kan sendes pr. mail til vicedirektør Helle Hübertz Krogsøe, Danske Advokater, gerne senest den 17. november, og de vil indgå som et vigtigt bidrag i drøftelserne på evalueringsmødet.

Læs mere om adgangskontrol ved de fem byretter her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19