Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Vi har samlet nogle vigtige kurser for unge rådgivere og fuldmægtige, som kommer til at løbe resten af 2015. Kurserne er listet herunder:

05-11-2015
Relevante kurser for unge rådgivere og fuldmægtige

Vi har samlet nogle vigtige kurser for unge rådgivere og fuldmægtige, som kommer til at løbe resten af 2015. Kurserne er listet herunder:

 

Virksomhedsetablering – for unge rådgivere

Rådgiver du om valg af virksomhedsform, guider advokat Lars Merrild Hareskov dig gennem junglen. Hvad er fordele og ulemper ved enkeltmandsvirksomhed, interessentskab, partnerskaber, aktie- og anpartsform m.v.? En del af dagens program omfatter kapitalselskaber, skattetransparente selskabs- og virksomheds former samt valg af virksomhedsform. Kurset henvender sig til advokater og fuldmægtige, som ønsker en praktisk men teoretisk velfunderet gennemgang af ovenstående emne.

Læs nærmere om kurset den 9.-10. december

 

Testamente og ægtepagter for unge rådgivere

Få grundlæggende viden om alle praktiske forhold ved oprettelse af ægtepagt og testamente af advokaterne Johan Hartmann Stæger og Anne Kjærhus Mortensen. Du hører du om formelle krav, digital tinglysning og besøg hos notaren. Kurset retter sig til unge rådgivere, som har begrænset praktisk erfaring med at rådgive om og udfærdige testamenter og ægtepagter.

Læs nærmere om kurset den 3. december

 

Skilsmissesager A - Z – for unge rådgivere

Advokaterne Lone Brandenborg og Lotte Borg Jørgensen klæder dig på til at håndtere praktiske spørgsmål, som du skal forholde sig til i din rådgivning, praktiske ekspeditioner, i din kommunikation med andre advokater, myndigheder m.v. Kurset henvender sig til advokatfuldmægtige, yngre advokater eller jurister i øvrigt, som skal beskæftige sig med privatrådgivning, og som ønsker at kunne håndtere skilsmissesager på egen hånd.

Læs nærmere om kurset den 8. december

 

Tvangsauktioner for fuldmægtige

Du får en grundig praktisk indføring i arbejdet med tvangsauktioner og et unikt indblik i dommernes arbejde og arbejdstilgang. Kurset er også en unik mulighed for at skabe et solidt netværk.

Læs nærmere om kurset den 30. november til 1. december i Horsens

cst
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Christina Stage
Christina Stage | Kursuskoordinator | +45 33 43 70 31 | cst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Christina arbejder med kurser og uddannelser for advokater og administrative medarbejdere og er desuden involveret i markedsføring af kurser og uddannelser. 

Læs mere…

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 31