Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Den danske advokatbranche har meget at byde på. På Folkemødet har branchen en enestående mulighed for at vise, at advokatbranchen er tilgængelig og kan være i øjenhøjde. Danske Advokater tilbyder derfor medlemmerne muligheden for at gøre dette på en nem måde. Vi lejer et telt om fredagen på en attraktiv placering og giver advokatvirksomheder og specialforeninger mulighed for at leje sig ind i en time ad gangen. På denne måde kan I, uden at skulle passe et telt i 4 dage og med begrænsede udgifter, markere jer på årets Folkemøde.

16-11-2015
Advokater på Folkemødet – vil I være med?

Den danske advokatbranche har meget at byde på. På Folkemødet har branchen en enestående mulighed for at vise, at advokatbranchen er tilgængelig og kan være i øjenhøjde. Danske Advokater tilbyder derfor medlemmerne muligheden for at gøre dette på en nem måde. Vi lejer et telt om fredagen på en attraktiv placering og giver advokatvirksomheder og specialforeninger mulighed for at leje sig ind i en time ad gangen. På denne måde kan I med begrænsede udgifter og uden at skulle passe et telt i 4 dage markere jer på årets Folkemøde.

I vælger selv temaet, men vi hjælper selvfølgelig gerne. Er det politikerne, I gerne vil råbe op eller ønsker I et mere folkeligt indslag? Samtidig kan I indirekte vise, hvad jeres virksomhed formår. Emnerne kan være alt fra retshjælpsforsikringer, omkostningsgodtgørelse til ”access to justice” eller noget helt fjerde.

Prisen er 20.000 kr. pr. aktivitet, og så har man teltet med alt, hvad det indebærer af stole, borde, AV osv. til rådighed.

Er du i tvivl, vil du høre mere, eller er du allerede nu interesseret, så send en mail til chef for direktionssekretariatet Ulrikke Krogbeck på uwk@danskeadvokater.dk. Der er stadig ledige tider i teltet, men pladserne udbydes efter ”først til mølle” og sidste frist for tilmelding er fredag den 11. december.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13