Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Alle selskaber har pligt til at registrere deres ejere i Det Offentlige Ejerregister, som hører under Erhvervsstyrelsen...

14-12-2015
Husker I at registrere i Ejerregistret?

Alle selskaber har pligt til at registrere deres ejere i Det Offentlige Ejerregister, som hører under Erhvervsstyrelsen. Det gælder både eksisterende og nye A/S, ApS, IVS og P/S. Nye virksomheder skal registreres på www.virk.dk inden for 14 dage efter oprettelsen.

 

Det er op til selskaberne selv at registrere og følge op på ejerforholdene. Men de kan vælge at søge bistand til at foretage registreringerne hos advokater eller andre rådgivere.

 

Hvis man ikke registrerer sig, kan det straffes med bøde.

 

Ejerregistret blev oprettet den 15. december 2014 og blev åbent for offentligheden fra den 15. juni 2015. Det sker som en del af den selskabslov, der blev vedtaget i maj 2009. Formålet er at skabe åbenhed og gennemsigtighed omkring ejerforholdene i danske selskaber.

 

Det nye ejerregister ændrer ikke på pligten til at føre ejerbog, de er uafhængige af hinanden og skal opdateres hver for sig.

I kan registrere ejerforhold her

Læs mere om det offentlige ejerregister her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19