Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Domstolsstyrelsen arbejder på at færdiggøre den nye sagsportal til opstart hos Vestre Landsret og Horsens Byret – den forventes til pilotdrift i 2. kvartal af 2016.

08-01-2016
Bliv klar til digital sagsbehandling hos domstolene

Domstolsstyrelsen arbejder på at færdiggøre den nye sagsportal til opstart hos Vestre Landsret og Horsens Byret – den forventes til pilotdrift i 2. kvartal af 2016.

Læs artiklen: Digitaliseringsbølgen rammer retterne

 

Vi forventer hos Danske Advokater, at vi i marts måned kan invitere til dialogmøder sammen med projektfolk fra Domstolsstyrelsen - så følg med i vores nyheder og nyhedsmail, hvor vi snart melder konkrete datoer ud. Går pilotdriften efter planen, vil der i 2. halvår af 2016 komme en løbende udrulning af den nye digitale sagsbehandlingsløsning til alle domstole. I første omgang vil det kun vedrøre de civile sager.

 

Kom på venteliste til kurser!

Hos Danske Advokater vil vi til efteråret udbyde en række kurser med detaljeret viden i, hvordan man bruger og arbejder med den nye sagsportal. Underviserne vil være en kollega fra en advokatvirksomhed, der kender og har god praktisk erfaring i brug af den nye sagsportal samt vores egen digitaliseringschef Steen Hermansen, som er tæt involveret i projektet hos Domstolsstyrelsen.

 

Kursusdatoer:

er lige på trapperne! Skriv til Christina Stage på cst@danskeadvokater.dk og kom på ventelisten, så du er sikker på en plads.

 

Hvis du allerede nu gerne vil videre mere om Domstolenes nye sagsportal, har Danske Advokater stillet Domstolsstyrelsen en række spørgsmål som indgår i en FAQ (spørgsmål & svar), hvor de første svar er tilgængelige på Domstolsstyrelsens hjemmeside her.

cst
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Christina Stage
Christina Stage | Kursuskoordinator | +45 33 43 70 31 | cst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Christina arbejder med kurser og uddannelser for advokater og administrative medarbejdere og er desuden involveret i markedsføring af kurser og uddannelser. 

Læs mere…

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 31