Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Vi har kun set begyndelsen på den ’disruption’, som med innovative produkter og services vender op og ned på eksisterende branchers forretningsmodeller. Også advokatbranchen er udfordret. Men er du klar, når branchens spilleregler disruptes? Bliv bedre rustet på morgenmøde om ’disruption’ tirsdag d. 2. marts.

21-01-2016
Gratis morgenmøde om digitaliseringens muligheder

Vi har kun set begyndelsen på den ’disruption’, som med innovative produkter og services vender op og ned på eksisterende branchers forretningsmodeller. Også advokatbranchen er udfordret. Men er du klar, når branchens spilleregler disruptes? Bliv bedre rustet på morgenmøde om ’disruption’ onsdag d. 2. marts kl. 8.00 - 10.00 i Industriens Hus.

 

Internettet har ændret den måde, vi lever på, den måde vi er forbrugere på, og den måde, vi driver forretning på. Fra verdens største hotelkæder, der pludselig får konkurrence af din og min dagligstue til 3D-printere, der kan minimere ventetid og mindske behov for lagerplads.

 

Og vi har kun set begyndelsen på den ’disruption’, der vender op og ned på brancher og markeder. Ingen branche går ram forbi - heller ikke rådgiverbranchen. Branchens fremtidige vækst afhænger af evnen til at udnytte de muligheder, digitaliseringen giver.

 

Morgenmødet stiller skarpt på ’disruption’, giver bud på konsekvenser – og stiller spørgsmålet: Er du klar til at få det bedste ud af de nye muligheder?

Samtidig får du en unik mulighed for at udvide dit netværk, da vi blander medlemmerne af DI Rådgiverne, DJØF og Danske Advokater.

 

Morgenmødet den 2. marts er gratis, men vi har et begrænset antal pladser - så tøv ikke med at tilmelde dig, hvis du er interesseret.

Se programmet og tilmeld dig her

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13