Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Som vejleder får du en god mulighed for at spotte nye talenter til din virksomhed og netværke med de andre deltagere...

28-01-2016
5 grunde til at blive vejleder i Processpillet 2016

 

Nu kan du blive vejleder i et processpil. I år afholder Djøf og Danske Advokater det 7. processpil for unge jurastuderende. Processpillet er baseret på en ansættelsesretlig tvist og består af 12 hold, som skal forsøge at vinde sagen. Som fuldmægtig, advokat eller partner kan du hjælpe et hold på deres rejse mod Højesteret.

 

Det er ikke kun de jurastuderende, der kan få noget ud af processpillet. Det kan du også som vejleder, læs her hvordan:


1. Mød talenterne. Som vejleder får du en god mulighed for at spotte nye talenter til din virksomhed. Mød de omkring 60 ambitiøse jurastuderende fra København, Odense, Aalborg og Århus, som alle har afsat tid til og prioriteret at konkurrere i processpillet.

 

2. Oplev et udfordrende og fagligt forløb. Processpillet er en anden måde, du kan blive udfordret på i dit fag. Selvom det er en fiktiv sag, det drejer sig om, bliver der arbejdet hårdt, og procedurerne vil blive fremført så virkelighedstro som muligt. Delfinalerne bliver afholdt i Østre- og Vestrelandsret og finalen i Højesteret.

 

3. Afprøv dine formidlingsevner. Drømmer du om at undervise en dag? Med processpillet får du en god mulighed for at afprøve underviserrollen, hvor du skal formidle din viden videre til de jurastuderende.

 

4. Få erfaring med procedure. Har du ikke prøvet at procedere før, får du her muligheden for at have en finger med i spillet. Som vejleder er du sparringspartner for dit hold og giver dem råd til praktiske og tekniske spørgsmål.

 

5. Netværk med de andre vejledere. Tag med til finalereceptionen, mød dommerne og sammenlign erfaringer med de andre vejledere. Her vil vinderholdet blive afsløret, og der bliver uddelt priser for det bedste processkrift, svarskrift og til den bedste procedør.

Læs mere om processpillet her

Find ansøgningsskemaet til at blive vejleder her og send din ansøgning senest den 15. februar 2016.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19