Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Hvorfor skal Danske Advokater være til stede på karrieremesserne på landets universiteter, når der i forvejen er rigtig mange advokatkontorer?

09-02-2016
Danske Advokater sælger advokatbranchen på karrieremesser

Hvorfor skal Danske Advokater være til stede på karrieremesserne på landets universiteter, når der i forvejen er rigtig mange advokatkontorer? Fordi Danske Advokater repræsenterer bredden og har fokus på, hvad de studerende efterspørger, så branchen også i fremtiden kan tiltrække og fastholde de dygtigste unge kapaciteter.

 

Danske Advokater vil sammen med studentersektionen Jurafabrikken være repræsenteret ved karrieremesserne på universiteterne i Aarhus, Aalborg og Syddansk Universitet.

 

Karrieremesserne, som løber af stablen i februar og marts, er en kærkommen mulighed for Danske Advokater at fortælle jurastuderende om de mange forskellige muligheder, der er for at arbejde i advokatbranchen. Hvor mange advokatkontorer er til stede for at fortælle historien om, hvordan det er at arbejde lige netop hos dem, repræsenterer Danske Advokater bredden. Her har vi fokus på diversiteten i branchen og at lytte os frem til, hvad de studerende efterspørger i deres fremtidige arbejdsliv. For på den måde kan branchen også i fremtiden tiltrække og fastholde de dygtigste unge kapaciteter.

 

På karrieremesserne vil vi også slå et slag for advokatbranchens jobportal Advojob som den naturlige indgang til advokatbranchen – både til stillinger som stud.jur, advokatfuldmægtig og senere i livet som advokat og partner.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13