Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Justitsministeriet har udstedt en ny bekendtgørelse nr. 137 af 12. februar 2016, som indeholder regler om tilsyn med kuratorernes behandling af konkursboer, herunder tilsyn med konkursboers beholdninger og værdipapirer. Bekendtgørelsen træder i kraft den 1. marts 2016.

29-02-2016
Bekendtgørelse om kuratorers behandling af konkursboer

Justitsministeriet har udstedt en ny bekendtgørelse nr. 137 af 12. februar 2016, som indeholder regler om tilsyn med kuratorernes behandling af konkursboer, herunder tilsyn med konkursboers beholdninger og værdipapirer. Bekendtgørelsen træder i kraft den 1. marts 2016. Dog finder de hidtil gældende regler fortsat anvendelse, hvis konkursdekretet er afsagt før den 1. marts 2016, jf. bekendtgørelsens § 9, stk. 2.

Du kan læse bekendtgørelsen her.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19