Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

I 2018 vil gruppen ” The Lawyer UK 200” sandsynligvis have et nyt medlem i den eksklusive klub, der på nuværende tidspunkt kræver en indtægt på £ 100m +, og det vil ikke være et advokatfirma.

04-03-2016
Et juridisk kup – regnskabsgiganterne kommer

I 2018 vil gruppen ” The Lawyer UK 200” sandsynligvis have et nyt medlem i den eksklusive klub, der på nuværende tidspunkt kræver en indtægt på £ 100m +, og det vil ikke være et advokatfirma.

 

Den potentielle virksomhed er PwC, der aggressivt ekspanderer på det juridiske marked, hvorfor de allerede nu er godt på vej mod ”The Lawyer UK 200”. Virksomhedens høje vækstrater både i Storbritannien og internationalt understreger, at de har både størrelsen og de nødvendige ressourcer til at udfordre de store advokatvirksomheder. 

 

Om ca. 2 år forventer PwC, at deres indtægter fra juridiske tjenester i UK vil have ramt £ 100m. I et globalt perspektiv vil de være godt på vej til at indtræde blandt de 20 største juridiske servicevirksomheder i verden med en omsætning på omkring $ 1 mia., hvilket er en erklæret målsætning i 2019.

 

Vokseværk

Tidligere i denne måned har PwC ført en kampagne med henblik på at rekruttere ledende britiske advokater, hvorfor alt tyder på at vokseværket fortsætter. 

 

Selvfølgelig er PwC ikke alene om at ekspandere på det juridiske marked. Ernst and Young, der lancerede en ABS licens i marts sidste år, er også vækstorienteret, hvorfor de også bragte nye talenter til virksomheden i denne måned. Imens har KPMG kun et juridisk service team tilknyttet virksomheden som en fuldt integreret tværfaglig praksis, og dermed ikke en tilknyttet ABS afdeling.

 

Mens hverken EY eller KPMG har omfanget af PwC, er der ingen tvivl om, at disse tre finansielt stærke rådgivningsgiganter vil forsætte deres indtog på det juridiske marked i Storbritannien og i resten af verden.

 

Endvidere kan de tilbyde tværfaglige løsninger til deres kunder, hvilket lader til at være efterspurgt. Traditionelle advokatfirmaer ønsker at kunne levere samme produkt, fordi det er større, bredere og potentielt bedre – forskellen er bare den, at revisionsgiganterne er kommet ud af startblokken.

 

Læs mere om regnskabsgiganternes indtog på det juridiske marked her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19